Legepladser

Nogle af de mest berigende minder som man vil huske gennem hele livet, opstår omkring legepladserne på campingpladsen, hvor børn og forældre mødes, nye venskaber opstår og bånd bindes. Og dette gælder både børn og deres forældre!

I forbindelse med den nye servicebygning som blev bygget færdig i juni 2016, fik vi en helt ny flot Kompan legeplads med hoppeborg, legeborg, vipper og gynger, som netop understøtte disse oplevelser, så minderne kan skabes.

Vi har gjort en dyd ud af at tilbyde faciliteter som børn i alle aldre og uagtet af køn kan mødes om og glædes ved. Vores camping legeplads er blevet designet og bygget så børnene kan få både hele og halve dage til at gå med at lege der.

camping legepladsVi ved hvor vigtigt det er med sjove aktiviteter for hele familien, når den næste campingoplevelse skal udleves. Vi har derfor sørget for at faciliteterne er nye, lækre og brugervenlige. Vi har bygget en camping-legeplads som kan få børn og barnlige sjæle til at tabe undermunden af glæde!

Der er rig mulighed for at hoppe på den farverige hoppeborg, gynge i de ”alternative” moderne gynger, prøve vippe-dimsen eller kravle om kap i vores legetårn.

Der er naturligvis både vand og toilet-faciliteter i nærheden, og et skyggeområde hvis den danske sommersol bliver for skarp eller regnen melder sin ankomst. Eller hvis mor og far gerne vil sidde i ro mens børnene leger.

Denne camping legeplads er beliggende ved den nye servicebygning. Find den på kortet, eller følg lyden af glade børn og deres forældre.

I receptionen henviser vi også gerne til FunHouse i Frederikshavn, svømmehallen i Skagen og meget meget mere, hvis man er interesseret i at lege endnu mere og prøve flere legepladser og attraktioner af.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Sæsonpriser 2018

Er nu opdateret her på siden. Priserne på...

SE MERE HER

Ny Kompan legeplads

Vi har fået en helt ny legeplads fra...

SE MERE HER