CampOne Grenen Strand byder på naturskønne faciliteter i en fantastisk solskins by

Campingpladsen er placeret i udkanten af Skagen-by og blot 1,5 km. fra centrum, hvor der er rig mulighed for at besøge kunstmuseer, glaspusteri, ravsliberi og meget, meget mere. Dermed er det perfekt afstand til en gåtur eller cykeltyr med familien, hvor underholdning og hyggeligt samvær byder sig på jeres næste ferie i Skagen.
Byen er desuden ideel til en slentretur enten ad de gamle smalle gader med deres karakteristiske gulkalkede huse eller på den moderne fiskerihavn med de hyggelige og traditionsrige Bindesbølhuse. Camping i Skagen har aldrig været bedre eller sjovere.

Hyggelige oplevelser i fantastiske Nordjylland

Camping i Nordjylland kan bare et eller andet, som man ikke finder andre steder i verdenen og Skagen er en perle som man absolut må opleve.
Hvis du leder efter feriesteder i Skagen, Nordjylland eller Nordjylland generelt er CampOne klar til at tage imod dig, og sørger for den gode ferie i perfekte omgivelser.

 

Oplev dejlige Skagen

Skagen_Gule_Røde_huse_CampOne

Det er ikke kun en skrøne, at der er flere solskinstimer i Skagen. I gennemsnit kan man nemlig opleve helt op til 22 % flere timer med solskin i Skagen end andre steder i landet. Derfor er det også ideelt at tage på camping i Skagen på Nordjyllands nordkyst og få det bedste ud af sommeren i Danmark som overhovedet muligt.
Noget andet helt specielt ved Skagen er de gule huse med rødt tegltag.
De gule huse er så kendetegnet for Skagen, at den gule farve, meget rammende, bliver kaldt for ”Skagengul”. Mellem teglstenene på tagene har man lagt hvid fuge ind, som i gamle dage fungerede som pejlemærke for fiskerne på havet.
Vi lyver ikke, når vi siger, at Skagen er en af Danmarks dejligste feriebyer. Byen byder på enestående natur og masser af oplevelser for hele familien.

 

Se dig omkring i Nordjylland – Campingpladser Nordjylland

Nordjylland har dækker campingpladser helt fra det sydlige Aalborg til det nordlige Skagen. Derudover findes der campingpladser og hertil hørende faciliteter langs det meste af den jyske-vestkyst ved Blokhus o. lign.
Der eksisterer intet mindre end ca. 87 campingpladser i Nordjylland og udgøre derfor omkring 20% af alle campingpladser i Danmark. Dette skulle en stor besøgsrate og dermed rigtig mange campister på disse kanter stort set hele året og fra mange forskellige steder, både indland og udland.

Nordjylland er nemlig kendt for den karakteristiske accent, den jyske ærlighed og oprigtighed, og som noget helst specielt kan man finde vand og sand i kort afstand til kyster i både øst, nord og vest. Campingpladserne i Nordjylland dækker alt fra 1 til 5 stjerner, har alle deres særpræg på indretning og omgivelserne med både brede sandstrande, naturfrodige områder og ”sand-klitter”.
Dermed kan man altså stå med det ene ben i Skagerrak og det andet i Kattegat på samme tid!
De to have mødes nemlig på ”grenen” i toppen af Nordjylland, og vokser godt og vel 10 meter om året pga. det sand som havene hvirvler op i midten mellem dem.
Området er et beskyttet naturreservat¬, og er faktisk den mest nordlige del af det europæiske fastland. Sammen med det faktum at det er dét sted i Danmark som har flest solskinstimer om året, er der virkelig god grund til at besøge Nordjyllands nordligste punkt. Vi anbefaler en nært liggende campingplads i Nordjylland, CampOne Grenen Strand eksempelvis.

 

Kunne du tænke dig at se mere om camping i Nordjylland eller i Skagen kan du komme direkte til vores Facebook eller Instagram sider, hvor du kan se vores og andre billeder og videoer fra campingpladsen, hvor du praktisk talt kan føle stemningen, dufte havet og smage saltet i luften direkte gennem skærmen. Vi står naturligvis også klar til at besvare dine spørgsmål eller kommentarer derinde, så hold dig ikke tilbage.

Giv dig selv og familien en skøn sommeroplevelse og tag på camping i Skagen. Vi, hos CampOne Grenen Strand, står klar til at byde Jer hjertelig velkommen.

Book allerede i dag så du og familien kan begynde at glæde Jer til en oplevelse i hånd med nordjysk natur og afslapning.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Sæsonpriser 2018

Er nu opdateret her på siden. Priserne på...

SE MERE HER

Ny Kompan legeplads

Vi har fået en helt ny legeplads fra...

SE MERE HER