fbpx
Luk oversigt

Nye hytter

CampOne Grenen Strand i Skagen lancerer nye produkter!

Det har aldrig været mere luksuriøst og eksklusivt at være på campinghytte-ferie i Skagen! Vi lancerer nogle helt nye state-of-the-art hytter til parret eller familien, som virkelig ikke vil gå ned på luksus når det kommer til campinghytter og udstyr.
Du kan få det bedste fra begge verdener her. Dansk sommer, danske jordbær og dansk luksus.
Regner det en dag eller er det lidt for koldt til stranden? Intet problem! Hop i Skagens nok lækreste jacuzzi direkte fra campinghytten. Her kan du nyde et glas kold champagne eller rosé, læse din ynglings bog og slappe af med boblende massage indbygget direkte i hytten.
Skagen bliver bare en anelse smukkere med en luksushytte fra CampOne.

Det er pr. 1. juli 2018 muligt at booke vores HELT NYE hytter på pladsen. De nye hytter vil være større og langt mere luksuriøse.
Vi tilbyder to forskellige varianter.

Udvalg af campinghytter: Hotelhytten og Luksushytten:

HH – Hotel hytte – 3 stk. på pladsen
20 m2 m/toilet & bad. Se billeder her.
Se plantegningen her:

hotel hytte planHL – Luksushytte – 5 stk. på pladsen
30 m2 m/toilet, bad & jacuzzi

Plantegning er på vej!

Her er vi i den øverste liga når det kommer til campinghytter i Skagen! Med plads til fem sovepladser er der god mulighed for at få gæster forbi, eller at tage den store familie med på tur i Skagen. Her mangler intet til campingferien.

Hvorfor vælger man campinghytter over telt eller campingvogn?

Nogle af de åbenlyse grunde til at vælge en campinghytte næste gang man besøger en campingplads i Nordjylland, er at man hverken behøver at ofre en bondegård for at benytte den – den lejes bare efter behov. Derudover har en campinghytte nogle bekvemmeligheder som kun findes i meget dyre campingvogne, netop fordi de ikke skal kunne fragtes rundt i landet.

Man får her en god pladsudnyttelse sammen med alle de faciliteter og redskaber som man normalt selv skulle slæbe med på sin campingtur hvis man ejer.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores nye luksuriøse campinghytter så er du mere end velkommen til at give os et kald eller sende en mail.

Hytterne lejes min. ud for 2 døgn og i højsæsonen for min. 1 uge.

Husdyr er ikke tilladt

Gå til prisoversigten for at se specifikke priser m.m.

På gensyn hos CampOne Grenen Strand i Skagen.

Book online

og spar reservationsgebyret

BOOK NU