fbpx
Luk oversigt

Camping Skagen: CampOne Grenen Strand er en af Danmarks hyggeligste campingpladser. Vores Campingplads i Nordjylland er placeret i nogle helt fantastiske og dejlige naturskønne omgivelser.

Skal I holde campingferie i Skagen, er CampOne Grenen Strand et rigtig godt valg. Her får du en campingplads, som er i direkte forbindelse til en lækker badestrand, som vores gæster elsker at benytte. Fra stranden har du kig til både Grenen og Skagen by.
Med en campingferie på CampOne Grenen Strand giver du dig selv og din familie en ferie med en masse muligheder. Her er plads til alle, og der er aktiviteter for enhver smag. Campingpladsen i Nordjylland har en masse at byde på, og der er attraktioner og aktiviteter til alle aldre.

Ønsker man en dejlig ferie med børnenene byder campingpladsen i Nordjylland på nogle dejlige og nyrenoverede legepladser, som børnene vil kunne bruge en masse sjove timer på. Derudover findes der i området også en masse aktiviteter for børn i alle aldre i sommerperioden.

Er man mere til afslapning og ren nydelse er dette også en mulighed. Når man campere er man fri. Det er muligt at tilrettelægge jeres dag, ligesom I ønsker. Med en campingferie hos os, siger I samtidig ja til camping Skagen og Nordjylland. Når I opholder jer på CampOne Grenen Strand har I alle muligheder lige for døren – drejer I til højre står I på toppen af Danmark, og drejer I til venstre vælter det frem med en masse dejlige shoppingmuligheder, museumsbesøg, restauranter og hyggelige cafeer. Læs meget mere på “Visit Nordjylland” her.

Campingpladsen byder også på rig mulighed for, at få nye venner og bekendtskaber, sludre over en dejlig kold øl og udveksle gode historier. Det er kun jer selv, der sætter grænsen for ferieopholdet i Nordjylland.

Vi glæder os til at tage imod jer og gøre jeres ophold til en dejlig og bekymringsfri oplevelse. Vi vil gøre jeres camping i Skagen til et ferieophold, som I med glæde vil vende tilbage til. Ta’ familien, vennerne, konen, kæresten m.m. under armen og nyd en dejlig campingferie på CampOne Grenen Strand, campingpladsen i Nordjylland.

Beregn din pris her,  allerede i dag.

Camping plads i Nordjylland - Hav, natur og ro.