fbpx
Luk oversigt

Aktiviteter og oplevelser for hele familien på camping i Skagen

Både på og omkring campingpladsen i Nordjylland afholdes der løbende alverdens oplevelser for store og små. Det kan derfor godt være svært at vælge mellem alle mulighederne.

Derfor har vi samlet en række forslag til aktiviteter nu hvor i besøger vores skønne campingplads nær Skagen.

Har du andre forslag til aktiviteter eller er der noget du synes vi har glemt? Besøg vores Facebook-side eller kontakt os hvor du finder det lettest, så kan det være at det kommer ind på hjemmesiden.

Vi byder jer velkommen til sjove oplevelser og masser aktiviteter i alle aldre på campingpladsen CampOne Grenen Strand i Nordjylland.

 

På traktortur mellem campingpladsen i Nordjylland og ”Grenen”

Traktortur_Sandormen_Skagen_Grenen_CampOne

Den eneste trafik som man kan finde på den nordjyske kyst er ”Sandormen”, som er en traditionsrig traktor som transporterer naturglade besøgende mellem Skagen og grenen, dag efter dag og sommer efter sommer.
Bare rolig, den kører ikke hurtigere end at hele familien kan være med.
Kunne du anbefale dig en beundringsværdi oplevelse mens du nyder dit ophold på campingpladsen i Nordjylland, så kan vi varmt anbefale at tage en tur med Sandormen.

 

Oplevelser nær campingpladserne i Nordjylland

Sandormen er naturligvis ikke det eneste spektakulære man kan opleve når man camperer i Nordjylland.
Eksempelvis er Danmarks fjerde største by placeret lige i midten af Nordjylland, nemlig Aalborg.
Så kan familien nemt kombinere en lang gå-tur i middagssolen på grenen, med en tur på en lokal café eller restaurant, eller se byen. Camping i Nordjylland har aldrig været mere fantastisk!

 

 

Når I nu alligevel er omkring egnen, hvad så med at leje lidt udstyr og tage på windsurfing omkring ”Cold Hawaii”?

WindSurf_Dreng_CampOne

Som noget helt særligt kan man nemlig opleve windsurfing egnede bølger her i Nordjylland. Bare rolig! I kan få hjælp til at komme igang i netop det tempo som passer jer så ALLE får en sjov oplevelse – også mor!

 

 

Er man mere til de rolige campingoplevelser, kan man besøge Danmarks største, første og måske flotteste national park ”Nationalpark Thy”. Som med sine 244 kvadratkilometer virkelig spænder bredt. Her kan man få noget smukt at kigge på, og den ligger ikke langt fra campingpladsen i Nordjylland. Man kan besøge parken i sit eget tempo, nyde solstrålerne fra Nordjylland og spise en lækker is i godt selskab.

Derudover kan man få set alverdens slags blomster i Jesperhus Blomsterpark. Her er lagt op til fordybelse! Den fantastiske blomsterpark kan virkelig give et natur-venligt sind noget for sanserne.
Der er så meget at opleve når man er på camping i Nordjylland, at det er helt vildt.
For bare at nævne nogle få andre anbefalelsesværdige steder man bør besøge:
Vikinggravpladsen på Lindholm Høje
Danmarks Saltcenter
Fårup Sommerland
Nordsøakvariet
Råbjerg Mile
Rebild Naturpark
– Og MEGET mere!

 

 

Skagen festival – Lige ved siden af Campingpladsen

Ikke langt fra campingpladsen i Skagen finder du naturligvis den kendte ”Skagen Festival” som hvert år forvandler byen til musik, god mad og venskaber.

Vi tilbyder en helt fantastisk mulighed for at kombiner en selskabelige festival med en rolige og nærtliggende campingoplevelse, hvor både familier og venner er velkomne. Vi kalder det for en ”festivals-pakke”, og er skræddersyet til familien eller vennegruppen på tur.

Du kan læse meget mere her, hvor du også kan bestille billetter til festivalen – klik her

 

 

Oplevelser for børn

Hele året er der spændende aktiviteter for børn, og i skolernes ferier er der ekstra kul på.

Se alle de spændende aktiviteter som er udenfor campingpladsen – klik her.
Vi afholder og faciliterer naturligvis også en hel masse spændende aktiviteter og oplevelser for børn og familier løbende på campingpladsen, så hold jer opdaterede på vores hjemmeside, Facebook side, i vores app og selvfølgelig på pladsen. Du kan blandt andet kigge her.
I kan altid tale med receptionen hvis i bliver i tvivl eller har forslag til aktiviteter på campingpladsen i Skagen.

Vi ses på Facebook, Instagram og på campingpladsen i Skagen

Husk at bevæge dig over på vores Facebook eller Instagram sider, hvor du kan se vores og andres billeder og videoer fra campingpladsen. Her står vi også til rådighed hvis du har spørgsmål eller hvad end du har brug for på din næste campingferie i Nordjylland.

 

Find ovenstående og mange flere oplevelser i nærheden af campingpladsen i Nordjylland på VisitNordjylland. Du kan også se alle de gratis oplevelser og aktiviteter her – det behøver ikke at være dyrt at være campist, det handler bare om at kende områderne i nærheden af campingpladsen.

Vi anbefaler desuden, at man holder sig opdateret på ferieaktiviteter, oplevelser og alt du andet man skal bruge når man er på camping i Nordjylland på hjemmesiden “lysetsland.dk“. Eller hvis man overvejer sin næste campingferie. Hvis man leder efter aktiviteter i eller omkring Løkken i Nordjylland kan man besøge denne.

Der er altid plads til både familieliv, aktiviteter og oplevelser når man opholder sig på vores campingplads i Nordjylland!

 

Giv dig selv og familien en fantastisk sommeroplevelse og tag på camping i Skagen på toppen af Jylland. CampOne Grenen Strand er klar til at tage i mod jer.

Book den næste ferie på en campingplads i Nordjylland nu, så I kan begynde at glæde Jer til en oplevelse hånd-i-hånd med nordjysk natur, afslapning og sjove oplevelser.