fbpx
Luk oversigt

CampOne Grenen Strand har 2 nye servicebygninger

På CampOne Grenen strand kan vi tilbyde 2 nyere og lækre servicebygninger, hvoraf den ene er på hele 320 m2.
Vores servicebygninger er opdateret, så de passer til den måde mange af os ønsker at holde campingferie nu til dags.

Den ene bygning er fra 2016 og er opdelt med en dame- og herreafdeling. Derudover tilbyder vi familierum, børnerum, moderne køkkenfaciliteter og udekøkken. Vi har i vores familierum samle bad og toilet – det er derfor muligt at tage hele familien med og få ordnet de ting, som nu skal ordnes. Der er ingen grund til at står på tæerne af hinanden, rummene er af en størrelse, så der er plads til alle.
Vi har med vores servicebygning tænkt på, at der skal være plads til alle typer af mennesker og folk i alle aldre.

Servicebygningen skal være et rart sted at komme, hvor man kan hygge sig med egne venner og familie, men også hvor man kan få en snak med nogle at de andre campister. Derfor gør vi meget ud af, at vores servicebygninger altid er velholdte og ikke mindst rene. Dette er noget vi sætter stor pris på, og det er selvfølgelig også noget, som vi opfordres vores gæster til at respektere. Dette giver nemlig en servicebygning man ikke løber skrigende væk fra, men en servicebygning man gerne vil bruge tid i.

Mere end én servicebygning på campingpladsen i Nordjylland

Vores anden servicebygning er fra 2011 og indeholder toilet- og badefaciliteter. Derudover er det også her du findes en rigtig hyggelig opholdsstue, hvor det er muligt med hygge over et spil kort eller tænde for TV’et og få fulgt med i de begivenheder som sker rundt om i verden.
Den anden servicebygning på CampOne Grenen Strand er inddelt i 4 afdelinger, hvoraf 2 er med baderum og 2 med toiletter. Samtidig er det også i denne servicebygning, at man finder vores handicaptoilet.

Oplev en af de bedste servicebygninger på en campingplads i Nordjylland, eller tag et kig videre på nogle af vores andre attraktion og miljøer her.