fbpx
Luk oversigt

Skagen Festival

Nyder I at bruge sommeren i Skagen, når der er Skagen festival?

Vi er mange, som godt kan forstå Jer. Når Skagen festivalen løber af stabler, emmer byen endnu mere af liv, end den ellers normalt gør om sommeren. Der er liv i gaderne, og glade mennesker i alle aldre.
Det kan dog være en dyr fornøjelse, at skulle have både billet og ophold under festivalen, og hvad der ellers dertil hører.
Derfor har vi, hos CampOne Grenen Strand, sammensat nogle dejlige og prisvenlige festivalspakker.

Festivalspakkerne er gældende fra 2/7 – 5/7 – 2020. Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt at booke din overnatning til Skagen festival i god tid, da vi oplever en rigtig stor interesse netop i disse dage.

Vores festivalspakker starter fra kr. 1095 for hele 4 personer ex. strøm og miljøgebyr.

Nyd overnatningen til Skagenfestivalen på CampOne Grenen Strand. Brug en dejlig tid med venner og familien, mens I kan nyde de dejlige omgivelser vores campingplads byder på, men også de oplevelser og omgivelser festivalen tilbyder.

CampOne Grenen Strand er kendt for at være en af Danmarks hyggeligeste campingpladser. Her får du en campingplads i direkte forbindelse til en lækker badestrand, hvor du har kig til både Grenen og Skagen by.

Når du vælger vores campingplads som din overnatning under Skagen festival, har du alle muligheder lige for døren. Når der skal tages en pause fra festivalen, kan du bruge tiden på den lækre badestrand, eller benytte alle de dejlige shoppingmuligheder som Skagen by byder på.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på vores fantastiske campingplads. Vi håber at vi kan være med til, at give Jer en fantastisk festivalsoplevelse. Vi vil gøre vores til, at Jeres ophold bliver uforglemmeligt og lige den overnatningsmulighed, som I ønsker Jer, når i skal nyde god musik.


Teltplads

Inkl. 4 personer ex. strøm og miljøgebyr

Pris fra 1.095,-

Standardplads

Inkl. 4 personer ex. strøm og miljøgebyr

Pris fra 1.495,-

Strandplads

Inkl. 4 personer ex. strøm og miljøgebyr

Pris fra 1.695,-

Overnatningspriser

Se alle vores priser

HENT PRISLISTE HER

Brug for hjælp?

Telefon 63 60 63 61

Mail grenen@campone.dk